(English) Tariq Ramadan’s daughter : “My father is enduring a flagrant injustice”

Na vjen keq por permbajtja e kesaj faqe eshte vetem ne Anglishte Amerikane, Arabisht dhe Frëngjisht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *